Alex Andersen Ølund A/S

Vi hjælper dem, der hjælper andre

Vi kender alle betydningen af ildsjæle, som brænder for at gøre en forskel for andre. Som veletableret virksomhed med et solidt fundament har vi en forpligtelse til at hjælpe dem, der hjælper andre. Vi har derfor valgt at støtte en række lokale og landsdækkende initiativer med kørelejlighed eller en økonomisk håndsrækning.

Vi støtter bl.a.:

Grøn Koncert - Muskelsvindfonden

Når den grønne karavane hver sommer kører landet rundt med fest og musik, har Alex Andersen 3 lastbiler med. Gennem 14 dage sørger vi for at transportere kølige drikkevarer og mad til hele holdet bag, som gør et kæmpe stykke arbejde til fordel for Muskelsvindfonden.

Team Rynkeby - Børnecancerfonden

Alex Andersen har i mange år kørt – og kører fortsat ­­– Danmark-Paris t/r med al forplejningen til Team Rynkebys cykelhold. Vi følger holdet i 10 festlige og udfordrende dage, og eventet er blevet en årligt tilbagevende begivenhed, som vi glæder os til.

Knæk Cancer

Cancer vedkommer os alle, og Alex Andersen har gennem mange år givet et solidt bidrag til kampen mod  sygdommen. I 2019 bidrog vi med 50.000 kr. til landsindsamlingen.

Plantoramas julemærkevent

Julemærkefonden og Plantorama lancerede i 2019 kampagnen ”Giv et barn smilet tilbage”. Baggrunden var et faldende salg af julemærker, som kunne mærkes hos julemærkehjemmene. Med kampagnen donerede Plantorama 5 kr. til Julemærkefonden for hver luksus-julestjerne, der blev solgt. Alex Andersen støttede med transport af de mange julestjerner i kampagnen. 

Børnepsykiatrifonden

Da Alex Andersen i 2019 indviede det nye domicil i Odense, oprettede vi en indsamling til fordel for Børnepsykiatrifonden. Medarbejdere, ledelse og receptionsgæster gav i alt 60.000 kr., hvilket er den største donation i fondens historie.