Alex Andersen Ølund A/S

Pink trailere sætter fokus på trafiksikkerheden

Alex Andersen er gået sammen med ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport og 18 andre ITD-medlemmer om kampagnen ”Bliv væk fra lastbilens højre fordæk”. Kampagnen er en del af ITD’s nationale trafiksikkerhedskampagne ”Lastbilkaravanen”.

Budskabet med kampagnen er til alle trafikanter om at de skal holde sig væk fra lastbilens højre fordæk og på den måde undgå højresvingsulykker. Vi skal passe på hinanden i trafikken, og derfor støtter Alex Andersen dette livsvigtige budskab. Det står desværre lysende klart i statistikkerne at der stadigvæk sker alt for mange alvorlige ulykker ude på vejene. Det er ulykkeligt for alle de involverede, og dette vil vi gerne være med til at minimere.

ITD udtaler at de er stolte af at så mange af deres medlemmer vil bakke op om kampagnen. Uden dem og deres lyst til at stille trailere til rådighed, var det ikke muligt at lave sådan en landsdækkende kampagne. Som de selv siger, så er lastbilerne rullende talerør, som de er glade for at kunne benytte sig af.

Derfor vil man fra nu og indtil maj kunne se nogle af Alex Andersens lastbiler køre med den pink trailer. Vi hos Alex Andersen ser frem til at brede det gode og vigtige budskab rundt om i Danmark, når vi kører ud med gods til vores kunder. Alex Andersen ønsker at alle skal kunne føle sig trygge i trafikken, uanset om man sidder i lastbilen eller på sin cykel.

 

Disse ITD-medlemmer deltager i kampagnen:

Fogtmann Logistik A/S

Tor Udlejning ApS

DSV Road A/S

Alex Andersen Ølund A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

P. Fournaise A/S

Frode Laursen A/S

H. Daugaard A/S

Skive Køletransport A/S

Hans Juel Jensen ApS. Vognmand og Entreprenør

H.T. Transport & Spedition A/S

Stokholm Transport A/S

JH Transport & Logistics A/S

Jørgen Jensen Distribution A/S

L.M. Transport, Ans A/S

Ole Larsen Transport A/S

Poul Schou A/S

Snave Vognmandsforretning ApS

Henrik Skov Christensen ApS