Alex Andersen Ølund A/S

Kontorelev (EUX/EUV)

Kontorelev med speciale i spedition/shipping

Som speditørelev hos Alex Andersen vil du få en omfattende indsigt i alle vores transportafdelinger. Gennem din elevperiode vil du opbygge en solid viden og praktisk erfaring inden for de forskellige godstyper, vi transporterer, samt vores nationale og internationale disponeringsmetoder. Herunder kommer du til at arbejde tæt sammen med vores kunder og chauffører, og du får opbygget en bred kontaktflade. Du vil få mulighed for at arbejde med diverse administrativt arbejde og blive bekendt med brugen af ​​IT-systemer og værktøjer. Vi kan garantere dig for, at du går herfra som en selvstændig, ansvarsfuld og dygtig speditør.

På grund af vores mange internationale kunder forventer vi, at du som minimum behersker engelsk både mundtligt og skriftligt. Det vil være en stor fordel, hvis du også kan tale og skrive tysk.

I nedenstående video fra Campus Vejle kan du møde vores speditørelev Carl Hollænder Møller Nielsen, som fortæller om de mangeartede opgaver han har til dagligt.

 

 

Kontorelev med speciale i økonomi eller administration

Er præcision og systematik en del af din natur? Har du interesse i arbejde inden for administration eller regnskab? Så er vores elevplads lige noget for dig. Vi tilbyder adskillige administrative funktioner, som er fordelt på tværs af vores forskellige afdelinger. Som kontorelev vil du få mulighed for at arbejde i enten økonomi-, emballage- eller lønafdelingen, alt efter dit speciale.

Alt efter hvilken type speciale du har, så vil du som kontorelev omfavne en bred vifte af administrative arbejdsopgaver. I økonomiafdelingen kan du blive involveret i bogføring, fakturering, budgettering og økonomisk analyse. I emballageafdelingen vil du kunne arbejde med håndtering af vores emballage, herunder registrering af emballage, afstemning af emballagesaldi og kontakt med vores kunder. I lønafdelingen vil du få erfaring med lønadministration, herunder behandling af lønsedler, registrering af timer og kommunikation med medarbejdere angående lønforhold.

Uanset hvilken afdeling du ender i, vil du blive en vigtig del af teamet og få mulighed for at udvikle dine administrative færdigheder samt opbygge et solidt fundament for din karriere inden for administration eller regnskab.