Alex Andersen Ølund A/S

Erhvervsuddannelser (EUD)

Godschaufførelev

Vi er begyndt at få et stigende behov for godschauffører, hvilket også betyder, at vi altid er på udkig efter nye godschaufførelever. Vi har I samarbejde med Syddansk Erhvervsskole opbygget vores eget hold "Elite Driver Class”. På dette hold kommer godschaufføreleverne fra hele Danmark, og det er her eleverne bliver rustet til at blive den bedste chauffør af slagsen. Al undervisning foregår i Odense, mens den praktiske del/kørsel foregår i den afdeling du er elev i. Derfor tilbyder Syddansk Erhvervsskole at man kan bo på skolehjem, hvis man har mere end 1 time og 15 minutter fra bopæl til uddannelse

Det er vores mål, at alle vores elever får opbygget en høj faglighed og kan gå herfra med den viden og de kompetencer der kræves af en godschauffør. Hos os bliver du rutineret i transport af temperaturfølsomt gods, herunder blomster, frugt og grønt. Mange af vores elever får også tilbudt arbejde efter endt elevperiode, og vi har den dag i dag stadig glæde af at have mange af vores tidligere elever ansat i Alex Andersen.

Lager- og logistikelev

Trives du i en aktiv hverdag og kan du holde et køligt overblik, så kan du blive lager- og logistikelev i Alex Andersen. Du vil hurtigt blive en del af hverdagen, og du vil komme til at arbejde i et team med andre friske og unge medarbejdere. Du vil få medansvar i vores terminal flow samt varehåndtering og du vil være det bindende led mellem alle aktører i virksomheden.

Lastvognsmekanikerelev

Hvis ikke du er bange for at få snavs på fingrene, og hvis du gerne vil rode i store maskiner, så er du kommet til det rigtige sted. Hos os, lærer du alt om mekanikken og teknikken, og du vil komme til at reparere, servicere og kontrollere på alle 350 lastbiler. Du vil komme til at indgå i et team med andre lærlinge, og du vil blive vejledt igennem hele forløbet.

IT-supporterelev og datateknikerelev

Vi befinder os i den digitale tidsalder, og vi får flere og flere digitale løsninger – også i transportbranchen.
Vores virksomhed er i rivende udvikling, og vi har allerede implementeret apps og digitale formularer til gavn for alle vores chauffører og øvrige medarbejdere. Det kræver derfor at vi har nogle kyndige IT-supporterelever og datateknikerelever, som kan træde til, når teknikken driller. Som IT-elev vil du få ansvar for support og vejledning af alle vores brugere samt ansvaret for drift og vedligeholdelse af vores IT-systemer. Du vil få kontakt til vores afdelinger i Danmark, men også til vores øvrige afdelinger i udlandet. Vi ser gerne at du kan tale og skrive engelsk på et højere niveau.