Alex Andersen Ølund A/S

Årets transportlærling 2020

Alex Andersen ønsker Anton Dyremose et stort til lykke med kåringen af Transportens Læringspris 2020!

Denne pris gives til en lærling, der har gjort et godt stykke arbejde samt stået i spidsen som forbillede for andre unge med interesse for transportbranchen. Det er både Syddansk Erhvervsskole og Alex Andersen der har indstillet Anton til denne pris. Prisen er uddelt af ATL, som er en del af DI.

Vi har spurgt Anton om hans modtagelse af prisen og til det udtaler han: ”Vi har været mange om buddet, så jeg er glad for prisen. Jeg har altid vidst, jeg ville være chauffør. Hele min familie er chauffører, så det var nemt at falde ind i fællesskabet. Det hele startede, da jeg var med min far ude at køre. Jeg er blevet oplært af den bedste, og jeg har aldrig været i tvivl om valget. Siden jeg var 8 år gammel, har jeg bare ventet på at blive gammel nok”, Anton fortsætter:

Det er vigtigt for mig at møde til tiden hver eneste dag – både i læretiden og ude på skolen. Allerede 8 dage efter jeg fik mit chaufførkørekort, greb jeg udfordringen med at køre 25 meters modulvogntog. Det har jeg så gjort lige siden. Jeg kan godt lide at komme ud til kunderne, møde dem høfligt og lyttende. Det er vigtigt, at man ikke spiller smart og tror, at man ved det hele”, afslutter Anton.

 

En bemærkelsesværdig elev

Anton fortsætter i stillingen som godschauffør hos Alex Andersen. Han har også gennemført vores særlige skoleforløb Elite Driver Class, som er et skoleforløb vi tilbyder godstransportelever.

Hertil knytter Jens Hansen en kommentar til kåringen:

Det er altid kæmpestort for os, når vores elever klarer sig flot. Vi har indstillet Anton til prisen, fordi han har haft stort mod på livet som læring, været særdeles modtagelig for at lære og taget aktivt imod udfordringer. Det skaber et godt samarbejde samt faglige og menneskelige resultater. Vi er stolte af at være med til at uddanne en elev af den kaliber, både internt i vores arbejdsglæde og udadtil”, lyder det stolt fra Jens Hansen.

Afslutningsvis, vil vi gerne udtrykke hvor stolte og glade vi er på vegne af Anton Dyremose, og endnu engang et stort tillykke fra Alex Andersen Ølund A/S.

 

Årets transportlærling