Alex Andersen Ølund A/S

Lagerløsninger til dit behov

Effektiv og uafhængige lagerhotel

Nogle gange er det bare smartest, at lageret ”ligger på landevejen” og ikke optager fysisk plads hos en selv. Sæson- og markedsudsving kan gøre det profitabelt at leje variabel lagerplads, lagerstyring og lagermedarbejdere. Hos Alex Andersen får man en sikker og effektiv oplagring af sit gods, helt uafhængigt af den øvrige transportløsning.

Skræddersyede lagerløsninger og one-stop logistik

I vores domicil, som ligger lige ved den fynske motorvej, tilbyder vi skræddersyede moderne lagerløsninger, lige fra døgnleje til langtidsopbevaring af palleplads til komplette lagerløsninger og godshåndtering.

Vores 30.000 m2 lagerfaciliteter er fødevaregodkendt med temperatur-reguleret oplagring fra 3 til 17 grader. Vores terminaler er fuldt overvåget, indhegnet og med adgangskontrol, for at sikkerheden altid er i top.

Udover vores danske terminal har vi også terminaler i Moss, Norge – Helsingborg og Eskilstuna, Sverige og i Aalsmeer, Holland.

Vores skræddersyede lagerløsninger kan f.eks. omfatte:

  • Ind- og udgående logistik
  • Containertømning
  • Klargøring
  • Lagerføring
  • Ompakning
  • Plukkeløsninger i alle kategorier

Vi kan også tage os af logistik, spedition, added value, mix og labelling, så vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneopgaver, f.eks. at producere og sælge varer.

Vores fokus er altid på kvalitet, omhu og sikkerhed – ligegyldigt volumen.

Kontakt Michael på tlf. +45 63 16 05 07 for at høre mere om vores lagerløsninger