Alex Andersen Ølund A/S

Ny terminal i Aalsmeer, Holland

I starten af 2021 blev der påbegyndt et nyt byggeri af en ny terminal i Aalsmeer, Holland. Terminalen kommer til at være 10.000 m2 og forventes at stå færdig i foråret 2022, inden sæsonstart. Vi er glade for at vi i Alex Andersen bliver klar til yderligere vækst i Holland, og ikke mindst bliver det også en stor opgradering af faciliteterne til vores chauffører, terminal og kontor. Vi ser meget frem til at projektet står færdigt.

Mange af vores kunder køber store mængder blomster på Flora Holland Auktionen, og vi ser frem til at vores nye terminal kan gøre det endnu lettere at pakke disse blomster om, inden de fragtes videre.

I forvejen har vi i Alex Andersen et 3.000m2 stort lager i Kudelstaart, ca 4. km fra Aalsmeer. Her modtager vi dagligt mellem 500 og 1500 blomstercontainere, som vi pakker om og samme dag fragter videre til Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Denne fragt bliver klaret af mellem 20-40 lastbiler, hvor den første typisk ankommer om morgenen kl. 07.00. Omkring kl. 22.00 er lageret igen tømt og den sidste bil kører mod Danmark.

Det er vores forventninger at den nye terminal i Aalsmeer kan have et godt og produktivt samarbejde med lageret i Kudelstaart, så vi kan servicere endnu flere af vores mange kunder, rundt omkring i Europa. På den måde sørger vi for at Alex Andersen fortsat er blandt de førende blomstertransportører i Europa.